Cecca - Cecilie

Cecilie Well what can I say.. I'm a travel junkie.

This wonderful addiction has brought me to remote beaches in India, on "road trip" through southern Africa, camping on Fraser Island, sailing The Whitsundays, bicycling around the temples of Ankor Wat, sandboarding and skydiving in Namibia and diving Kho Tao.

I have no plans of stopping at that and from now on I will share my future travel experiences in this blog. (Will prob wright mainly in Norwegian)

Enjoy:)

Top Photos Blog Map
Joined on: August 25th 2007
Last Login: August 22nd 2008

by Cecca, order by Date newest first.

By Cecca
November 10th 2007

Fra Buenos Aires til Cusco

South America » Peru » Cusco » Cusco » Cusco
hmm.. jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. det er vel pa hoy tid med en liten oppdatering.. som skulle kommet flere land siden, men jeg har desverre blitt litt lat og min dagbok lider samme skjebne, hvor jeg fortsatt er i Santiago... Argentina: Etter Uruguay tok vi ferje over til Argentina og Buenos Aires... en helt fantastisk by! besokte La Boca, det rosa palasset hvor Evita en gang vinket fra balkongen, sa modrene som marsjerte pa Plaza de Mayo, noe de gjor hver eneste torsdag, til minne og demonstrasjon for deres barn som forsvant under diktaturet i 70-80 arene, [View Full Entry]

Published: November 10th 2007 | 128 Views | [diary=218532]

San Carlos de Bariloche
pa vei oppover..
Valparaiso

Fotballkamp i Montevideo
Fotballkamp i Montevideo
Karoline med Peñarol supporter lue
Fra Iguassu falls hadde vi en 11 timer lang nattbuss gjennom Argentina til Salto i Uruguay. Bussen var helt fantastisk, store seter, pute og pledd pluss mat og vin servert. Men jeg sov ikke saa godt allikevel, midt paa natten var det skikkelig regnver og torden, og jeg var livredd for at bussen skulle faa vannplaning og kjore av veien, de kjorer saa fort!! Ellers begynte jeg aa fole meg daarlig underveis, og da vi ankom hotellet i Salto gikk jeg rett i seng. Salto er en liten by helt paa grensen til Argentina, som er mest kjent for sine naturlige [View Full Entry]

Published: October 4th 2007 | 139 Views | [diary=206701]

Parlamentet i Montevideo
Colonia del Sacramento
Montevideo

Vi dro fra Rio 13. september og forste stopp var Ihla Grande, ca 5 timer med buss og baat sorover. Der hadde vi noen herlige dager med masse sol, bading og strandliv. Forste kvelden gikk vi ut for aa spise og drikke noen ol alle sammen. Det var tilfeldigvis en annen GAP gruppe som var der samtidig som oss. Det var 2 norske gutter paa den gruppen, fra Nittedal.... Remi og Fredrik. Morro, det er visst ikke saa vanlig at de har skandinavere paa disse turene. Mens vi var paa Ihla Grande var vi paa baattur med den andre gruppen.. en [View Full Entry]

Published: September 25th 2007 | 491 Views | [diary=204120]

Paraty
Iguassu falls
Iguassu falls

Det er 11 dager siden jeg dro fra Norge saa da er det vel paa tide med en liten oppdatering... Ankom Rio de Janeiro fredag 7. september, selveste nasjonaldagen i Brasil. Flyreisen over gikk utrolig raskt, bortsett fra de 5 timene jeg maatte vente i Paris paa neste fly. Flyet fra Paris til Rio var enormt, og jeg hadde vindusete i "2. etg", med en benk jeg kunne legge bena paa, saa jeg sov stort sett hele flyturen. Kjoreturen fra flyplassen til hotellet i Copacabana tok dobbelt saa lang tid som vanlig, pga nasjonaldagen. Det var lange koer paa veiene og [View Full Entry]

Published: September 17th 2007 | 654 Views | [diary=202734]

Cristo Redentor
Ipanema
Maracanã stadion

By Cecca
September 6th 2007

Snart avreise..

Europe » Norway
Nå er det ikke lenge igjen:)] Endelig ferdig med alt av pakking... skulle tro jeg kunne dette nå, men det er like vanskelig hver gang. Trenger jeg den? nei, jo, nei...jo? Men etter tre-fire ganger med pakking ned og opp av sekken har jeg endelig kommet frem til det mest essensielle tror jeg. Så nå har nervene begynt å komme sigende og jeg er ganske så våken og gira.. så vi får se hvor mye søvn det blir i natt. Reiseruta er som følger: Lander i Rio de Janeiro fredag morgen kl 5.20 lokal tid.. på selveste nasjonaldagen i Brasil. 12. [View Full Entry]

Published: September 6th 2007 | 127 Views | [diary=199390]