Inger en Anneke - Inger & Anneke

Inger: life's about love & freedom!!
Anneke: yep!;)
Private Message Subscribe Top Photos Blog Map
Joined on: March 7th 2006
Last Login: December 15th 2008

by Inger en Anneke, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

prachtig heldere hemel, veel sterren, koud! Laat in de avond arriveerden we in Tyndrum, waar we een trekkerhut geboekt hadden (sanitaire voorzieningen bij hut op terrein waren bevroren, maar we waren blij met de hut; de hostel was fully booked). Eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam (zelf fanatieke wandelaars). Tyndrum is halverwege Glasgow-Fort William, op de helft van de West Highland Way-route. Voor ons een ideaal startpunt om de blessures te testen en volgens de inwoners van Tyndrum (uiteraard) het begin van The Best Part of The Way;) [View Full Entry]

Published: April 13th 2008 | 6 Views | [diary=266092]

Het wonder geschiedt. ik kom naar huis! Ian heeft zo hard lopen zeuren dat ik naar huis mag. Volgens mij zijn ze me echt zat. Zit nu in de lounge, want ik heb ook nog de mazzel om in stijl weg te gaan. Dus lieve mensen....als alles verder mee zit ben ik morgen ergens thuis. Dikke kus, Inger [View Full Entry]

Published: April 10th 2006 | 174 Views | [diary=51898]

April 8th 2006

pompthidom

Asia » Indonesia » Java » Jakarta
Dus hier ben ik weer. De meiden gaan weer op stap. Waar ik heen wilde gaat helaas niet door want de weg terug is afgesloten. Gister zijn we naar groot madurodam geweest. Eigenlijk nog heel leuk ook. We waren er wat laat dus straks gaan we misschien weer terug. En misschien naar de zoo op safari. Je snapt dat ik niet meer nadenk en het maar gewoon over me heen laat komen. Gister avond veel te veel gegeten (fried noodle met sate) en met buikpijn even gaan liggen lezen op bed. Ik las het innerlijke conflict dus uren later werd ik [View Full Entry]

Published: April 8th 2006 | 189 Views | [diary=51461]

April 7th 2006

meer jakarta

Asia » Indonesia » Java
Als die moskeen niet in de nabije toekomst iets later gaan jengelen ziet heel jakarta er heel snel heel anders uit! Mijn hemel volgens mij slaap ik er naast een. Kan er niet aan wennen. Als ik mijn oordopjes in doe is het iets minder maar nog veel te hard om te slapen. En als ik dan gewekt (!) word in de ochtend dan lijk ik wel een oud wijf omdat ik ze niet versta. Kortom ik rust n og even extra lekker uit deze dagen. Gister natuurlijk de hele dag op kantoor gehangen. Daarna naar huis gegaan opgefrist, nog meer [View Full Entry]

Published: April 7th 2006 | 184 Views | [diary=51261]

April 6th 2006

gestrand....

Asia » Indonesia » Java » Jakarta
Terwijl ik dit schrijf zit ik aan het buro van de country manager van air india indonesie. De grote baas dus. Maar het poppetje eronder en haar zwager zijn overdeel van mijn nieuwe familie. Ik ben namelijk geadopteerd. Gister bleek dat ik echt niet in het vliegtuig paste, nogniet op het gangpad. Met als gevolg dat ik niet nu met mijn kontje in executive class zit richting frankfurt , maar gewoon nog in Jakarta rond hang. Toen Anneke en ik uit elkaar gingen was wel al duidelijk dat de kansen er niet mooi voor stonden. Toen was nog het plan om [View Full Entry]

Published: April 6th 2006 | 207 Views | [diary=51034]

Ik schrijf deze update betreffende 5 april vanuit Zeist op 9 april met Inger nog in Indonesië (?) Op 4 april zijn we vanuit Jogjakarta met het vliegtuig naar Jakarta gegaan. Mazzel dat we de vlucht gehaald hadden: het beeldscherm in de wachtruimte voor vertrek vermeldde bij onze vlucht niets over boarden, er werd niets omgeroepen dus wij verdiepten ons in "Shit-head". Ineens besloot Inger toch maar navraag te doen over de vlucht; we waren de laatsten, het boarden was al geruime tijd aan de gang. Omdat we vergeten waren departuretax te betalen bij een speciaal loketje in een andere hal [View Full Entry]

Published: April 9th 2006 | 259 Views | [diary=51737]

Het oude Batavia1
Het oude Batavia2
Het oude Batavia3

Kraton3
Kraton3
Inger is beroemd
Vandaag zijn we naar het Kraton geweest (Sultan's Palace) en een traditionele dansvoorstelling met modern tintje gezien. Daarna bij het zwembad van het hotel geluierd, gelezen en gezwommen, de stad verder ontdekt en in een super westerse shopping mall alletwee onze blonde vakantielokken eraf laten knippen zodat jullie niet te erg schrikken als we terugkomen. Niet van de blonde lokken tenminste want het is lekker kort geworden (werd steeds korter in de spiegel maar niemand spreekt engels). Ze dachten dat we amerikaans waren dus we zijn allebei geknipt volgens model Hilllary Clinton (dit is geen [View Full Entry]

Published: April 2nd 2006 | 356 Views | [diary=50333]

Kraton5
Kraton9
Kraton1

April 1st 2006

shopping city

Asia » Indonesia » Java » Yogyakarta
Allereerst staan wij stil bij het feit dat Jeanet vandaag alweer een jaar ouder is geworden. De tijd gaat snel en de aftakeling grijpt om zich heen. Een dag voor Annie d'r verjaardag waren de eerste grijze haren (voor haar althans) zichtbaar. Dus Jeanet sterkte en toch nog een fijne dag;) We zijn aangekomen in Yogya. Na al dat vroege opstaan en vele bussen vonden we dat we een mooi hotel verdiend hadden. Dus we zitten onze laatste dagen op Java luxueus uit. Met warm water, bad, gratis water, beveliging (safetybox) en een groot zwembad. En geen kakkerlakken. In het zwembad [View Full Entry]

Published: April 1st 2006 | 379 Views | [diary=50160]

Batik Art Gallery1
Batik Art Gallery2
Batik Art Gallery3

March 29th 2006

bromo

Asia » Indonesia » Java » Bromo Tengger Semeru
Na het hele Gili gebeuren gehad te hebben zijn we vertrokken op weg naar het volgende avontuur. Vanzelf sprekend wederom afgezet met het ticket maar dat mocht de pret niet drukken. Met de boot langs de feestvierende menigte richting Lombok. Met busje naar het vliegveld om vervolgens vertraging te hebben. Lang zitten kaarten dus de tijd vloog om. In Bukit Lawang hebben we een spelletje geleerd met de naam "shit head". Klinkt net zo simpel als het is, dus erg leuk. Geland op Surabaya. Hier fastfood naar binnen gestouwd en snel verder gegaan. Busje hier, busje daar en laat op de [View Full Entry]

Published: April 1st 2006 | 304 Views | [diary=50159]

Mt Bromo2
Mt Bromo3
Mt Bromo4

Ik heb een leuke verjaardag gehad (zonder Inger, dus in het water, de enige manier om rust te hebben...;;;)))) Inger vond het ook een leuke verjaardag want we hadden chickenburgers met frites voor lunch en ze had een dik boek om te lezen en een mp3 speler dus das voldoende voor een perfecte dag;) Het leven is gemakkelijk. Nee, zonder gein: twas (en is) erg leuk. Ik ben levend verbrand op de snorkelboot 2 dagen geleden ondanks factor 15 op mijn rug en benen (had geen leuk water t-shirt om aan te trekken;). Gisteren hebben we het eiland rond gewandeld. Mooie [View Full Entry]

Published: April 1st 2006 | 488 Views | [diary=50156]

Gili Trawangan2